Aktivering av to-faktor autentisering i cPanel er nå tilgjengelig

For å gi muligheter for ekstra sikkerhet rundt pålogging til cPanel-kontoen din hos oss, har vi aktivert muligheten for å konfigurere to-faktor autentisering når du logger på cPanel.

Du vil måtte bruke en ekstern app som støtter tidsbaserte engangskoder (TOTP) mot cPanel. Her anbefaler vi bruk av enten Authy eller Google Authenticator, som er to populære og mye brukte applikasjoner for tidsbaserte engangskoder. Authy kan f.eks installered på mobiltelefonen, din PC, Mac og som et tillegg i Chrome.

For hjelp til hvordan du aktiverer to-faktor autentisering i cPanel, se vår guide for aktivering av dette.