Oppdatering av SSL-sertifikat

I løpet av helgen 14-15. april vil vi oppdatere samtlige SSL-sertifikat kjøpt via oss som er signert av Symantec. Dette gjøres for å sikre at besøkende til nettstedene ikke får sertifikatvarsel i Google Chrome, da Google Chrome fra versjon 66 ikke vil godkjenne sertifikat utstedt av Symantec før 1. juni 2016 og fra versjon 70 ikke vil godkjenne sertifikat utstedt av Symantec i det hele tatt.

Oppdateringen gjøres av teknikere hos oss og oppdaterte sertifikat vil ha samme utløpsdato som de gamle, men være signert av DigiCert.