Endring av standard tema og språk i cPanel

Som en del av cPanel sin kontinuerlige utvikling og modernisering, har det i en lengre periode vært tilgjengelig et mer moderne og oppdatert tema i cPanel. Dette teamet har ikke vært standard hos oss, men brukere har kunnet velge temaet på egenhånd.

Fra og med 16. desember 2015 har vi aktivert det nye temaet og norsk språk som standard for alle våre webpakker. Endringen gjelder ikke pakker som er opprettet av våre partnere.

Om du ønsker å gå tilbake til det gamle temaet, kan du gjøre dette i en begrenset periode. Støtte for det gamle temaet "x3" vil om ikke så lenge bli fjernet fra cPanel.

For å bytte tilbake til det gamle teamet, finn området "Bytt tema" under statistikkoversikten til venstre i bildet og velg "x3" i nedtrekkslisten: