Støtte for Hjemmesidebygger og FrontPage

Fra 15. mars 2014 vil støtte for Hjemmesidebygger og FrontPage fjernes på våre servere. Selve fjerningen kan skje noe senere, men vi starter prosessen med å deaktivere dette på våre servere fra 15. mars.

 

Hjemmesidebygger

Vi fjernet Hjemmesidebyggeren fra våre webhotell for ca 1 år siden. De kundene som benyttet verktølyet har i perioden fremdeles hatt muligheten til å oppdatere sin webside via Hjemmesidebyggeren.

Fra 15. mars 2014 vil vi starte å skru av selve funksjonen på våre servere. Kunder som fremdeles har benyttet løsningen vil motta tilbud om alternative løsninger basert på WordPress.

 

FrontPage

Vi har hatt FrontPage-støtte på våre cPanel-servere, men dette har ikke vært aktivert på webhotell som standard. FrontPage er et produkt som ble lagt ned av Microsoft for flere år tilbake. Da løsningen har flere kjente sikkerhetshull og ikke lenger blir vedlikeholdt av utviklere, ser vi oss nå nødt til å fjerne FrontPage-støtten på våre servere samtidig som dette tas ut av cPanel-produktet som en offisielt støttet løsning.

Det finnes flere alternativer til FrontPage-støtten, som f.eks innebygget FTP-støtte i FrontPage og WebDAV-støtte på våre webhotell.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse