Oppdatering av AutoInstaller

Vår AutoInstaller er oppgradert og har fått funksjonalitet for automatisk sikkerhetskopi av script-installasjoner. All informasjon på webhotell hos oss blir sikkerhetskopiert sentralt hver eneste time gjennom våre ordinære rutiner, men du kan nå sette opp sikkerhetskopi av script og det vil også være mulig å gjøre tilbakeføring via webgrensesnittet til AutoInstaller.

Les mer om hvordan du konfigurerer sikkerhetskopi og hvordan du kan tilbakeføre fra sikkerhetskopi om det skulle være nødvendig.