Hva betyr de forskjellige tallene i Analog rapporten?

For å se statistikk for ditt domene med Analog må du være pålogget cPanel.

1. 1.

Fra hovedsiden i cPanel, velg iconet "Analog Stats" under "Logs"

2. 2.

Du vil nå få frem en webside som viser domener det lages statistikk for. Klikk på forstørrelsesglasses på linjen for det aktuelle domenet

3. 3.

Det åpner seg nå et nytt vindu hvor du velger hvilken måned du vil se statistikk for

4. 4.

Analog rapporten for den valgte måneden vises

5. 5.

Det er flere områder med summeringer i Analog
    Daily Report: Viser antall sider/forespørsler som er vist per dag
    Daily Summary: Viser en summering per dag i uken
    Hourly Summary: Viser en summering per time gjennom døgnet
    Search Word Report: Viser hvilke søkeord som har ledet besøkende inn på websiden
    Browser Summary: Viser fordelingen på hvilken nettleser de besøkende har benyttet
    Operating System Report: Viser fordeling på hvilket operativsystem de besøkende har benyttet
    Status Code Report: Viser en oppsummering over hvilke statuskoder som er sendt til de besøkende
    File Size Report: Viser en størrelsesfordeling på filene som er lastet ned av de besøkende (websider, bilder osv.)
    File Type Report: Viser en fordeling på de forksjellige filtypene som er lastet ned av de besøkende (websider, bilder osv.)
    Internal Search Query Report: Viser hvilke søkeord som er brukt av de besøkende på script som hostes på websiden
    Request Report: Viser oversikt over hvilke filer/adresser på websiden som er besøkt