Hvor finner jeg loggfilene for min webside?

For å se/laste ned loggfilene til ditt domene må du være pålogget cPanel.

1. 1.

Fra hovedsiden i cPanel, velg iconet "Raw Access Logs" under "Logs"

2. 2.

For å laste ned gjeldende loggfil, klikk på det aktuelle domenet i listen over domenenavn under "Download Current Raw Access Logs"

3. 3.

Dersom du ønsker å arkivere loggen for hver dag, kan du huke av for "Archive Logs in your home directory at the end of each stats run" under "Configure Logs" og trykke "Save"-knappen

4. 4.

Du vil finne arkiverte logger klare for nedlasting under "Archived Raw Logs"