Oppsett av Outlook 2013

Under følger en veildning for hvordan du setter opp Outlook 2013 til å laste ned e-post fra en e-postkonto opprettet på et cPanel webhotell hos MyWebhost.

1. 1.

Når du har åpnet Outlook velger du "FIL" øverst i høyre hjørne

2. 2.

Klikk knappen "Legg til konto" under "Kontoinformasjon"

3. 3.

Fyll ut informasjonen i henhold til illustrasjonen under, hvor du bruker ditt navn, e-postadresse og e-postpassord. Klikk "Neste"

4. 4.

Outlook prøver nå automatisk å identifisere serverinnstillingene

5. 5.

Under den automatiske identifiseringen, kan du få opp ett eller flere sikkerhetsvarsel. Varsel om problemer med sikkerhetssertifikat kan du bekrefte ved å trykke "Ja"

6. 6.

Outlook vil spørre om du tillater at et ekstern webområde skal konfigurere serverinnstillinger. Du får 2 slike bokser med forskjellige webområder. Huk av for "Ikke spør meg om dette webområdet igjen" og trykk "Tillat"

7. 7.

Outlook bekrefter at kontoen er ferdig konfigurert, trykk "Fullfør"