cPanel - Sette nytt passord på epostkonto

For å sette et nytt passord som du velger selv på en epostkonto, må du være pålogget cPanel.

1. 1.

Fra hovedsiden i cPanel, velg iconet "Email Accounts" under "Mail"

2. 2.

Finn ønsket epostkonto i listen eller søk etter epostkontoen dersom domenet har mange epostkontoer. Trykk "Change Password" på den kontoen du ønsker å sette et nytt passord for

3. 3.

Fyll inn ønsket passord i "Password" og "Password (again)", trykk deretter knappen "Change Password"

4. 4.

Du får en bekreftelse på at passordet på epostkontoen er endret. Om du har epostkontoen konfigurert i epostprogram på din PC, mobil eller nettbrett, må du legge inn det nye passordet i konfigurasjonen