Oppsett av Outlook 2007

Under følger en veildning for hvordan du setter opp Outlook 2007 til å laste ned e-post fra en e-postkonto opprettet på et cPanel webhotell hos MyWebhost.

1. 1.

Når du har åpnet Outlook velger du "Verktøy" -> "Kontoinnstillinger" i menyen

2. 2.

Klikk knappen "Ny" under skilleraket "E-post"

3. 3.

Velg "Microsoft Exchange, POP3, IMAP eller HTTP" og trykk på "Neste" knappen

4. 4.

Ikke fyll ut noe informasjon i neste vindu, huk av i "Konfigurer serverinnstillingene eller flere servertyper manuelt" og trykk på "Neste" knappen

5. 5.

Velg "E-post på Internett" og trykk "Neste"-knappen

6. 6.

Fyll ut informasjonen i henhold til illustrasjonen under. Erstatt "domene.no" med ditt eget domenenavn og "deg@domene.no" med e-postadressen du har opprettet

7. 7.

Trykk på knappen "Flere innstillinger..."

8. 8.

Velg skillearket "Server for utgående e-post" og huk av i valget "Serveren for utgående e-post (SMTP) krever godkjenning" og marker for "Bruk samme innstillinger som serveren for innkommende e-post"

9. 9.

Klikk "OK" for å lagre innstillingene. E-postkontoen er nå konfigurert for bruk i Outlook