Oppsett av e-post på iPhone / iPod touch

Under følger en veildning for hvordan du setter opp Apple iPhone / iPod touch til å laste ned e-post fra en e-postkonto opprettet på et cPanel webhotell hos MyWebhost.

1. 1.

På Hjem-skjermen på din iPhone / iPod touch velger du "Innstillinger". Trykk deretter på "Mail, kontakter, kalendere"

2. 2.

Trykk på "Legg til konto..."

3. 3.

Trykk på "Annet"

4. 4.

Under "E-post" trykker du på "Legg til e-postkonto"

5. 5.

Fyll ut ditt navn, e-postadressen du har opprettet, passordet du valgte for e-postadressen og en beskrivelse for e-postkontoen. Trykk "Neste"

6. 6.

Du kan sette opp kontoen som POP3 eller IMAP. Vi anbefaler IMAP og dm du velger dette vil e-post forbli lagret på serveren og du kan lese meldingene i webmail når du er på reise

7. 7.

Du må fylle ut innstillinger under "Innkommende e-posttjener"

Vertsnavn: Skriv inn servernavnet "mail.dittdomene.no"
    Brukernavn: Fyll inn din e-postadresse
    Passord: Fyll inn passordet du valgte når du opprettet kontoen

8. 8.

Du må fylle ut innstillinger under "Utgående e-posttjener"

Vertsnavn: Skriv inn servernavnet "mail.dittdomene.no"
    Brukernavn: Fyll inn din e-postadresse
    Passord: Fyll inn passordet du valgte når du opprettet kontoen. Trykk "Neste"

9. 9.

Telefonen vil verifisere dine innstillinger og meldingen "Verifiserer" vises. Dette kan ta noe tid

10. 10.

Du vil få to meldinger om at telefonen ikke kan verifisere identiteten til serveren. Om du ønsker en konfigurasjon hvor korrekt sertifikat for sikker tilkobling benyttes, må du benytte servernavnet din webhotellkonto hostes på. Disse meldingene kan overses ved å trykke "Fortsett" om du ønsker å benytte "mail.dittdomene.no" som servernavn

11. 11.

Velg å skru på "E-post". Trykk "Arkiver" for å opprette kontoen

12. 12.

E-postkontoen er ferdig konfigurert og du kan lese din e-post ved å bruke "Mail" iconet på Hjem-skjermen til din iPhone / iPod touch