Videresende all e-post på et domene / domenealias

For å sette opp videresending av all e-post til et domene / domenealias må du være pålogget cPanel.

1. 1.

Fra hovedsiden i cPanel, klikk på iconet "Forwarders"

2. 2.

Under området "Email Domain Forwarders" trykker du på knappen "Add Domain Forwarder"

3. 3.

Velg det domenet du ønsker e-post skal bli videresendt for i nedtrekkslisten

4. 4.

Skriv inn domenenavnet e-post skal videresendes til i "to"-feltet. Trykk på knappen "Add Domain Forwarder" for å aktivere videresendingen

Aktivering av videresendingen bekreftes