Oppsett av Windows Live Mail 2011

Under følger en veildning for hvordan du setter opp Live Mail 2011 på Windows til å laste ned e-post fra en e-postkonto opprettet på et cPanel webhotell hos MyWebhost.

1. 1.

Når du har åpnet Live Mail 2011 vil du enten automatisk få opp valget om å legge til en ny konto dersom ingen konto eksisterer fra før, eller du velger "Kontoer" -> "E-post" i menyen

2. 2.

Du må fylle ut informasjon om din e-postkonto. Du fyller ut e-postadressen, passord og et egendefinert visningsnavn. Trykk "Neste"

3. 3.

Du må manuelt fylle ut serverinnstillingene. Trykk "Neste" når du har fyllt inn innstillingene

Servertype innkommende server: POP eller IMAP, vi anbefaler IMAP
    Serveradresse: mail.dittdomene.no
    Godkjenn med: Fjern tekst
    Brukernavn for pålogging: Fyll inn hele din e-postadresse
    Serveradresse for utgående server: Bruk serveren til din nettleverandør eller mail.dittdomene.no

4. 4.

Du får en bekreftelse på at kontoen er konfigurert

5. 5.

Kontoen er nå tilgjengelig til bruk i Windows Live Mail 2011