Videresending til en ekstern e-postkonto

For å endre passord på en e-postkonto må du være pålogget MyISP

1. 1.

Etter du har logget på MyISP, velg det aktuelle domenet fra "Dine domener" eller "Domener og tjenester"

2. 2.

Klikk på "E-post"

3. 3.

Under "Postbokser og e-postvideresendinger" skriv inn ønsket navn på e-postkontoen det skal lages videresending for under "Adresse". Velg "Videresend til:" under "Type" og skriv inn e-postadressen som e-post skal videresendes til under "Mottaker/Kvote". Klikk "Legg til" for å opprette videresendingen

Videresendingen er nå opprettet og vises i listen