Oppsett av Mail i Mac OS X

Under følger en veildning for hvordan du setter opp Mail i Mac OS X til å laste ned e-post fra en e-postkonto opprettet på et cPanel webhotell hos MyWebhost.

1. 1.

Når du har åpnet Mail velger du "Arkiv" -> "Legg til konto..." i menyen

2. 2.

Fyll ut ditt navn, e-postadressen du har opprettet og passordet du valgte for e-postadressen

3. 3.

Du kan sette opp kontoen som POP3 eller IMAP. Om du velger IMAP vil e-post forbli lagret på serveren og du kan lese meldingene i webmail når du er på reise

4. 4.

Du må fylle ut innstillinger for innkommende e-post

Innkommende e-posttjener: Skriv inn servernavnet "mail.dittdomene.no"
    Brukernavn: Fyll inn din e-postadresse
    Passord: Fyll inn passordet du valgte når du opprettet kontoen

5. 5.

Du vil få en melding om at Mail ikke kan verifisere sertifikatet. Om du ønsker en konfigurasjon hvor korrekt sertifikat for sikker tilkobling benyttes, må du benytte servernavnet din webhotellkonto hostes på. Denne meldingen kan overses ved å trykke "Koble til" om du ønsker å benytte "mail.dittdomene.no" som servernavn

6. 6.

Du må fylle ut innstillinger for utgående e-post

Utgående e-posttjener: Skriv inn servernavnet "mail.dittdomene.no"
    Bruk godkjenning: Du må huke av i dette feltet. Mail vil automatisk fylle ut "Brukernavn" og "Passord" med informasjon fra innkommende e-posttjener. Dette er korrekt

7. 7.

Kontoen er nå ferdig konfigurert og du får en oppsummering. Klikk "Opprett" for å opprette kontoen

E-postkontoen er ferdig konfigurert og vises i Mail