Oppsett av Outlook 2011 på Mac

Under følger en veildning for hvordan du setter opp Outlook 2011 på Mac til å laste ned e-post fra en e-postkonto opprettet på et cPanel webhotell hos MyWebhost.

1. 1.

Når du åpner Outlook 2011 velger du "Legg til konto" på velkomstskjermen eller du velger "Verktøy" -> "Kontoer" i menyen

2. 2.

Velg "E-postkonto"

3. 3.

Du må manuelt fylle ut serverinnstillingene. Trykk "Legg til konto" når du har fyllt inn innstillingene

E-postadresse: Fyll inn din e-postadresse
    Passord: Fyll inn passordet til e-postkontoen
    Brukernavn: Fyll inn hele din e-postadresse
    Type: POP eller IMAP, vi anbefaler IMAP
    Server for innkommende e-post: mail.dittdomene.no
    Server for utgående e-post: Bruk serveren til din nettleverandør eller mail.dittdomene.no

4. 4.

Kontoen vises i kontolisten. Om du ikke hadde noen konto fra før er den nye kontoen automatisk satt som standardkonto

5. 5.

Kontoen er nå tilgjengelig til bruk i Outlook 2011 og vises under "Innboks"