Hvordan endrer jeg diskkvoten på en e-postkonto?

For å endre diskkvoten på en e-postkonto må du være pålogget MyISP

1. 1.

Etter du har logget på MyISP, velg det aktuelle domenet fra "Dine domener" eller "Domener og tjenester"

2. 2.

Klikk på "E-post"

3. 3.

Under "Postbokser og e-postvideresendinger" vises alle e-postadresser på domenet. På linjen til kontoen det skal endres diskkvote for, trykk på "Endre kvote"-knappen

4. 4.

Velg ny diskkvote i listen. Klikk "Oppdater" for å sette ny diskkvote på e-postkontoen