Opprette e-postkonto

For å opprette en e-postkonto må du være pålogget MyISP

Opprette epostkonto på webhotell

1. 1.

2. 2.

Klikk på "E-post"

3. 3.

Under "Postbokser og e-postvideresendinger" skriver du inn ønsket navn på e-postadressen i "Adresse"-feltet, "Type" må være "Postboks" og du velger hvor mye diskplass som skal tildeles e-postkontoen under "Mottaker/Kvote". Klikk på "Legg til" for å opprette e-postadressen

4. 4.

E-postkontoen vil vises i listen og passord tildelt vises under "Mottaker/Kvote". NB! Passordet vises kun èn gang, noter det ned

Vi har også en artikkel som viser hvordan du konfigurerer diverse e-postklienter.

Opprette epostkonto på MyDNS/Domene med epost

1. 1.

Etter du har logget på MyISP, velg det aktuelle domenet fra "Dine domener" eller "Domener og tjenester"

2. 2.

Under "E-post" er det et skjema for å opprette ny epostadresse. Fyll inn ønsket epostadresse og trykk "Legg til"

3. 3.

E-postkontoen blir opprettet og det tildelte passordet vises

Vi har også en artikkel som viser hvordan du konfigurerer diverse e-postklienter.