Endre passord på e-postkonto

For å endre passord på en e-postkonto må du være pålogget MyISP

Endre passord for epostkonto på webhotell

1. 1.

Etter du har logget på MyISP, velg det aktuelle domenet fra "Dine domener" eller "Domener og tjenester"

2. 2.

Klikk på "E-post"

3. 3.

Fra hovedsiden i cPanel, velg iconet "Email Accounts" under "Mail"

4. 4.

Finn ønsket epostkonto i listen eller søk etter epostkontoen dersom domenet har mange epostkontoer. Trykk "Change Password" på den kontoen du ønsker å sette et nytt passord for

5. 5.

Fyll inn ønsket passord i "Password" og "Password (again)", trykk deretter knappen "Change Password"

6. 6.

Du får en bekreftelse på at passordet på epostkontoen er endret. Om du har epostkontoen konfigurert i epostprogram på din PC, mobil eller nettbrett, må du legge inn det nye passordet i konfigurasjonen

Endre passord for epostkonto på MyDNS/Domene med epost

1. 1.

Etter du har logget på MyISP, velg det aktuelle domenet fra "Dine domener" eller "Domener og tjenester"

2. 2.

Trykk "Nytt passord" på den aktuelle epostkontoen i listen over epostkontoer

3. 3.

Nytt passord tildeles automatisk og vises èn gang. Noter ned passordet