Endre passord på e-postkonto

For å endre passord på en e-postkonto må du være pålogget MyISP

Endre passord for epostkonto på webhotell

1. 1.

Etter du har logget på MyISP, velg det aktuelle domenet fra "Dine domener" eller "Domener og tjenester"

2. 2.

Klikk på "E-post"

3. 3.

Under "Postbokser og e-postvideresendinger" vises alle e-postkontoer. På linjen til kontoen hvor nytt passord skal settes, klikk "Nytt passord"-knappen

4. 4.

Nytt passord tildeles automatisk og vises èn gang. Noter ned passordet

5. 5.

Om du ønsker å sette et passord du velger selv må dette gjøres fra cPanel. Se egen artikkel som beskriver hvordan du gjør dette.

Endre passord for epostkonto på MyDNS/Domene med epost

1. 1.

Etter du har logget på MyISP, velg det aktuelle domenet fra "Dine domener" eller "Domener og tjenester"

2. 2.

Trykk "Nytt passord" på den aktuelle epostkontoen i listen over epostkontoer

3. 3.

Nytt passord tildeles automatisk og vises èn gang. Noter ned passordet