Hvordan opprette et autosvar (autoreply)

For å endre passord på en e-postkonto må du være pålogget MyISP

1. 1.

Etter du har logget på MyISP, velg det aktuelle domenet fra "Dine domener" eller "Domener og tjenester"

2. 2.

Klikk på "Autosvar/Feriemeldinger"

3. 3.

Fyll ut feltene i skjemaet. Klikk på "Legg til" for å opprette autosvaret

Autosvarets e-postadresse: Skriv inn hvilken e-postadresse autosvaret skal gjelde for
    Fra-adresse for autosvaret: Her angir du hvilken e-postadresse som skal være avsender av autosvaret
    Emne: Emnet på meldingen som blir sendt. Her kan du bruke koden %subject% for å legge inn emnet som avsender har angitt
    Melding: Meldingen som blir sendt som autosvar. Her kan du bruke kodene %from% og %email% for å sette inn navnet og e-postadressen til avsenderen av e-posten

4. 4.

Autosvaret er opprettet og vises i listen over aktive autosvar