Aktivere automatisk oppdatering av WordPress

Har du installert WordPress via vår AutoInstaller er det støtte for automatisk oppdatering av WordPress. Dette vil sikre at din WordPress-webside alltid er oppdatert. Du må selv oppdatere tillegg/temaer, vårt system oppgraderer kun WordPress-installasjonen.

For å aktivere automatisk oppdatering må du være pålogget cPanel.

1. 1.

Fra hovedsiden i cPanel, klikk iconet "Softaculous" under "Software / Services"

2. 2.

Velg "All Installations" for å liste opp de installerte scriptene

3. 3.

Finn installasjonen du vil aktivere automatisk oppdatering for i listen og trykk "Edit"-knappen

4. 4.

Under "Auto Upgrade" må du huke av for at våre systemer skal utføre automatisk oppdatering. Om det allerede er huket av for valget er automatisk oppdatering allerede aktivert

5. 5.

Klikk på "Edit Installation Details" nederst på siden for å lagre eventuelle endringer