Slette script installert via AutoInstaller

For å slette/fjerne et script med tilhørende data som er installert via AutoInstaller må du være pålogget cPanel.

1. 1.

Fra hovedsiden i cPanel, klikk iconet "Softaculous" under "Software / Services"

2. 2.

Velg "All Installations" for å liste opp de installerte scriptene

3. 3.

Finn installasjonen du vil slette i listen og trykk det røde krysset (Remove)

4. 4.

Velg om du også ønsker å fjerne alle kataloger, database og databasebruker. Trykk "Remove Installation"

5. 5.

Du får en melding om at endringene ikke kan reverseres. Vær helt sikker på at du ønsker å slette innholdet, endringen kan ikke angres.. Om du vil slette, trykk "OK"-knappen

Du får en bekreftelse om at installasjonen er slettet