Sikkerhetskopiering / tilbakeføring av script installert via AutoInstaller

Script som installeres via AutoInstaller kan automatisk bli sikkerhetskopiert. Dette aktiveres ikke som standard og du må følge veiledningen under for å gjøre dette.

Se egen artikkel om hvordan script installeres via AutoInstaller.

Aktivere sikkerhetskopi ved installasjon av script

For å aktivere sikkerhetskopiering når du installerer et script via AutoInstaller, må du under installasjonen velge å aktivere automatisert sikkerhetskopi (Automated backups).

1. 1.

Klikk på "Advanced Options"

2. 2.

Velg ønsket intervall for sikkerhetskopiering under "Automated backups"

3. 3.

Velg hvor mange sikkerhetskopier du ønsker å beholde. Merk at hver sikkerhetskopi tar plass av din webhotellkonto, så ved å velge "Unlimited" vil kontoen til slutt fylles opp dersom du manuelt ikke sletter sikkerhetskopiene.

4. 4.

Når installasjonen er ferdig vil det bli tatt sikkerhetskopi basert på innstillingene som er gjort.

Aktivere sikkerhetskopi på eksisterende installasjon

Du kan aktivere sikkerhetskopiering på en eksisterende script-installasjon. For å aktivere sikkerhetskopiering må du være pålogget cPanel.

1. 1.

Fra hovedsiden i cPanel, klikk iconet "Softaculous" under "Software / Services"

2. 2.

Velg "All Installations" for å liste opp de installerte scriptene

3. 3.

Klikk på"Edit details" på den installasjonen sikkerhetskopiering skal aktiveres

4. 4.

Velg ønsket intervall for sikkerhetskopiering under "Automated backups"

5. 5.

Velg hvor mange sikkerhetskopier du ønsker å beholde. Merk at hver sikkerhetskopi tar plass av din webhotellkonto, så ved å velge "Unlimited" vil kontoen til slutt fylles opp dersom du manuelt ikke sletter sikkerhetskopiene.

6. 6.

Klikk på "Edit Installation Details" for å lagre endringene

Tilbakeføre fra sikkerhetskopi

Dersom det har blitt gjort endringer på din installasjon og du ønsker å tilbakeføre fra en av sikkerhetskopiene som er blitt utført, gjør du dette enkelt via webgrensesnittet til AutoInstaller.

Om du ikke har aktivert sikkerhetskopiering og har behov for tilbakeføring kan dette gjøres fra våre sentrale sikkerhetskopier. Ta kontakt med oss for mer informasjon og priser for tilbakeføring.

For å tilbakeføre fra sikkerhetskopi må du være pålogget cPanel.

1. 1.

Fra hovedsiden i cPanel, klikk iconet "Softaculous" under "Software / Services"

2. 2.

Velg "Backups and Restore"

3. 3.

Du ser når sikkerhetskopien er utført i filnavnet. Finn ønsket sikkerhetskopi og trykk på "Restore"

4. 4.

Merk av for om du vil tilbakeføre bare databasen eller bare katalogen med filer, eller begge deler. Trykk "Restore Installation" for å starte tilbakeføringen

5. 5.

NB! Dersom det er data du ønsker å beholde som ikke finnes i sikkerhetskopien må du selv sørge for å ta kopi av denne informasjonen før du gjør tilbakeføring. En tilbakeføring vil overskrive alle data.

6. 6.

Bekreft at du ønsker å tilbakeføre og overskrive eksisterende data

Du får en bekreftelse på at sikkerhetskopien er tilbakeført