Installere PEAR pakker / moduler

For å installere PEAR pakker / moduler må du være pålogget cPanel.

1. 1.

Fra hovedsiden i cPanel, klikk iconet "PHP PEAR Packages"

2. 2.

For å installere en PEAR pakke må du enten søke etter den eller skrive inn navnet direkte, dersom du vet dette

3. 3.

Når du søker vil du få frem en liste over pakker / moduler som stemmer med ditt søk. For å installere en pakke, klikk på "Install"-knappen på linjen til pakken du ønsker å installere

4. 4.

Du vil se all teksten som returneres ved installering av pakken. Dette kan bli mye tekst. Nederst i teksten vil du ved vellykket installering finne tekst som "install ok" e.l. Trykk "Go back" for å gå tilbake til oversikten over installerte PEAR pakker

5. 5.

Mange PEAR pakker er avhengig av andre pakker / moduler og disse avhengighetene gjør at de andre pakkene / modulene også automatisk blir installert. Du vil under "Installed PHP Extension(s) and Application(s)" til enhver tid se hvilke pakker / moduler som er installert på ditt webhotell