Installere script / AutoInstaller

AutoInstaller er et enkelt verktøy for installering av over 160 forskjellige script på ditt webhotell. Installering gjøres veldig enkelt med et museklikk. Verktøyet er tilgjengelig på våre kontoer MyWeb Standard og MyWeb Pro.

Vi har også en oversikt over hvilke script som kan installeres fra løsningen.

For å installere et script fra AutoInstaller må du være pålogget cPanel.

1. 1.

Fra hovedsiden i cPanel, klikk iconet "Softaculous" under "Software / Services"

2. 2.

Når AutoInstaller har lastet, velg kategori i menyen til venstre

3. 3.

Script tilgjengelig i den aktuelle gruppen vises. Klikk på scriptet du ønsker å installere

4. 4.

informasjon om scriptet du valgte vises. For å installere dette scriptet, klikk "Install"-linken

5. 5.

Du må nå angi noen grunnleggende innstillinger for å installere scriptet. Hva du må angi vil variere mellom de forskjellige scriptene. Fyll ut informasjonen og trykk "Install"-knappen

6. 6.

Etter få sekunder får du en bekreftelse på at scriptet ble installert og hvilke URL'er som er gjeldende for scriptet

7. 7.

Det sendes også en e-post til adressen registrert på din webhotellkonto med detaljer

8. 8.

Ved å klikke på iconet "All Installations" øverst i AutoInstaller-bildet vil du få frem en oversikt over alle script som er installert via AutoInstaller på webhotellet