Egendefinerte php.ini innstillinger

Alle våre webhotell som hostes på cPanel-servere har støtte for egendefinerte php.ini-filer. Dette gjør at du selv kan gjøre nødvendige endringer og tilpassninger til php.ini for ditt webhotell.

Våre servere har teknologi for å begrense den enkelte konto sin utnyttelse av serverressursene. Dette gjør at det på servernivå kan være grenser som automatisk overstyrer egendefinerte PHP-innstillinger. F.eks vil et forsøk på å sette en minnegrense til 4GB overstyres av verdien for maksimalt minneforbruk som gjelder for kontoen

Endring av innstillinger for PHP gjøres enkelte via cPanel. Dette betyr at du må være pålogget cPanel før du kan gjøre endringer.

Endre PHP-innstilligner

1. 1.

Velg "Select PHP Version" under "Programvare" i cPanel

2. 2.

Du må ha valgt en egendefinert PHP-versjon for å kunne endre innstillinger. Bruker du "native", må du endre iht veiledningen over. Når du bruker egendefinert PHP-versjon, bruker du valget "Switch To PHP Options" til høyre i bildet for å endre PHP-innstillinger

3. 3.

Det er kun enkelte verdier som kan endres via CloudLinux sitt grensesnitt. Trykk på verdien du vil justere, og du får muligheter til å endre innstillingen

4. 4.

Endringer du gjør merkes med gul farge. Du kan gjøre flere endringer før du lagrer. Husk at du må trykke "Lagre" nederst på siden for at endringene skal bli lagret

Det vises en bekreftelse når endringene er lagret