Oppdatere script installert via AutoInstaller til nyeste versjon

Vår AutoInstaller blir fortløpende oppdatert med nyeste versjon av de forskjellige scriptene. Det er kun den lokale kopien av scriptet som oppdateres, du må selv oppgradere din installasjon til siste versjon. Vi oppfordrer alle til å alltid benytte siste versjon av ethvert script for å sikre at uvedkommende ikke benytter sikkerhetshull i løsningen.

For å oppgradere et script installet via AutoInstaller må du være pålogget cPanel.

1. 1.

Fra hovedsiden i cPanel, klikk iconet "Softaculous" under "Software / Services"

2. 2.

Øverst til høyre i AutoInstaller-bildet velger du "All Installations"-iconet

3. 3.

For installasjoner hvor det finnes en nyere versjon hvor du bør oppgradere, vil det være et blått oppdateringsicon bak versjonsnummeret i listen. Trykk på dette iconet for å oppgradere scriptet

4. 4.

Du vil få et bekreftelsesbilde før oppgraderingen gjøres. Enkelte script har en innebygget oppgraderingsfunksjon og denne vil da bli benyttet. Dersom dette er tilfelle for scriptet du skal oppgradere vil du se en "NOTE" tekst med informasjon om hva du skal gjøre etter at oppgraderingen er lastet ned. Det er viktig at du da følger denne veiledningen for å fullføre oppgraderingen. Klikk på "Upgrade"-knappen for å starte oppgraderingen

5. 5.

Du får en bekreftelse på oppgraderingen. NB! Les teksten nøye, det kan være ekstra steg du må utføre før oppgraderingen er ferdig