Opprette URL-videresending for en Ruby applikasjon

For å opprette en URL-videresending for en Ruby applikasjon, må du være pålogget cPanel.

1. 1.

Fra hovedvinduet i cPanel, klikk iconet "Ruby on Rails" under "Software / Services"

2. 2.

Fra området "Create A Rewrite" klikk på knappen "Create Rewrite" på linjen til Rubyapplikasjonen du vil lage en URL-videresending for

3. 3.

Skriv inn URL'en du ønsker skal være for din Ruby applikasjon under "Domain & URL" og trykk "Save"-knappen

4. 4.

Du får en bekreftelse på at URL-videresendingen er opprettet. Trykk "Go Back to Ruby on Rails Applications" for å gå tilbake til Ruby-oversikten

5. 5.

Under "Current Rewrites" vil du se en oversikt over dine eksisterende URL-videresendinger