Administrasjon av MySQL-database

Vi benytter phpMyAdmin for administrasjon av data og tabeller i en eksisterende MySQL-database.

For å administrere en MySQL-database må du være pålogget cPanel.

1. 1.

Fra hovedsiden i cPanel, klikk iconet "phpMyAdmin" under "Databases"

2. 2.

Du blir automatisk pålogget phpMyAdmin med din webhotellbruker som har tilgang til alle databaser opprettet på webhotellet

3. 3.

Om du trenger hjelp til å bruke phpMyAdmin, se hjelpesider på http://wiki.phpmyadmin.net/pma/Welcome_to_phpMyAdmin_Wiki