Laste opp websider via FTP

For å laste opp filer til ditt webområde på våre servere trenger du en FTP-klient. Vi kan anbefale FileZilla, CoreFTP eller Cyberduck (Mac).

I en FTP-klient må du alltid konfigurere brukernavn, passord og server for pålogging. Når du har bestilt et webhotell hos oss vil du få en velkomstmelding hvor denne informasjonen er angitt.

Pålogging skjer med følgende informasjon:

• Brukernavn: mwhXXXX (angitt i velkomstmeldingen)
  • Passord: angitt i velkomstmeldingen
  • Server/host: ftp.dittdomene.no

Når du er pålogget serveren er det viktig at filer som skal være synlige på domenet overføres til mappen public_html. Filer som plasseres utenfor denne mappen vil ikke være synlige på domenet. Om du skal opprette undermapper må disse også opprettes under public_html-mappen.

Aktuelle artikler