Endre passord på en ekstra FTP-konto

For å endre passord på en ekstra FTP-konto må du være pålogget cPanel.

NB! Du kan ikke endre passord på din hovedkonto (mwhXXXX) ved å følge denne veiledningen. Om du har behov for nytt passord til din hovedkonto, se vår artikkel for hvordan du lager nytt passord til din webhotellbruker.

1. 1.

Fra hovedsiden i cPanel, velg iconet "FTP Accounts" under "Files"

2. 2.

Under "Account Management", klikk på iconet "Change Password" på linjen til FTP-kontoen du ønsker å endre passord for. Du kan kun endre passord på subkontoer. Disse er angitt med iconet som finnes i den grønne sirkelen på bildet under

3. 3.

I skjemaet "Modify FTP account Password" skriv inn nytt passord og trykk "Change"-knappen

Password: Passordet som ønskes for e-postkontoen
    Password (again): Gjenta passordet
    Du kan også benytte knappen "Password Generator" for å få generert et tilfeldig passord. Husk å notere ned passordet dersom du bruker denne funksjonen

4. 4.

Passordendringen bekreftes. Trykk "Go back" for å gå tilbake til oversikten over FTP-kontoer