Automatisk oppsett av FileZilla, CoreFTP eller Cyberduck

For å konfigurasjonsfil for automatisk oppsett av FTP-konto må du være pålogget cPanel.

1. 1.

Fra hovedsiden i cPanel, velg iconet "FTP Accounts" under "Files"

2. 2.

Under "Account Management" klikker du på iconet "Configure FTP Client" på linjen til kontoen du ønsker automatisk oppsett for

3. 3.

Klikk på linken for konfigurasjonsfil under den klienten du har lastet ned. "FTP configuration" for standard FTP-oppsett og "SFTP configuration" for oppsett av sikker-FTP

4. 4.

Du blir bedt om å lagre konfigurasjonsfilen, alternativt lastes den direkte ned (avhengig av din nettleser). For å se instruksjoner for hvordan du bruker den automatiske konfigurasjonen, se "Instructions"-linken for den aktuelle klienten. Konfigurasjonsfilen kan brukes på en hvilken som helst maskin, slik at du kan sende den videre dersom det er andre som skal bruke FTP-kontoen