Laste opp websider via File Manager i cPanel

For å laste opp filer via "File Manager" må du være pålogget cPanel.

1. 1.

Fra hovedsiden i cPanel, velg iconet "File Manager" under "Files"

2. 2.

Du får opp et skjermbilde hvor du velger hvilken mappe du ønsker å åpne

3. 3.

Filbehandleren åpner seg i et nytt vindu. Naviger til mappen hvor du ønsker å laste opp filer. Her klikker du iconet "Upload"

4. 4.

Du laster opp en fil ved å velge en og en fil. Om du ønsker å laste opp flere filer kan du klikke "Add Another Upload Box" for å få flere linjer med mulighet for å laste opp en fil

5. 5.

Når du har valgt filen starter opplastingen automatisk og du ser en statuslinje for opplastingen. Etter at du har lastet opp filene du ønsker, klikker du "Back to ..." for å gå tilbake til filbehandleren

6. 6.

Filen er lastet opp til mappen som var markert når du trykket "Upload"-iconet i steg 3 over