Hvordan opprette ekstra FTP-konto

For å opprette en ekstra FTP-konto må du være pålogget cPanel.

1. 1.

Fra hovedsiden i cPanel, velg iconet "FTP Accounts" under "Files"

2. 2.

Fyll ut feltene i skjemaet og trykk "Create FTP Account"-knappen for å opprette FTP-kontoen

Login: FTP-brukernavnet som opprettes
    Password: Passordet som ønskes for e-postkontoen
    Password (again): Gjenta passordet
    Du kan også benytte knappen "Password Generator" for å få generert et tilfeldig passord. Husk å notere ned passordet dersom du bruker denne funksjonen
    Directory: Angi hvilken mappe FTP-brukeren skal ha tilgang til å publisere filer til
    Quota: Angi hvor mye diskplass FTP-kontoen skal ha lov til å lagre. Om verdien settes til "Unlimited" vil FTP-kontoen kunne bruke all tilgjengelig diskplass på webhotellkontoen

3. 3.

Opprettelse av kontoen bekreftes ved å vise kontodetaljene. Klikk "Go back" for å komme tilbake til oversikten over FTP-kontoer