Nytt FTP passord for webhotellkonto

Du kan ikke selv endre passordet på webhotellbrukeren/hovedkontoen for FTP. Dette passordet kan endres ved å generere nytt passord via MyISP.

Du må ha ditt brukernavn/passord til MyISP for å kunne hente ut eller sette nytt passord på webhotellkonto/hovedkontoen for FTP. Om du ikke har ditt brukernavn/passord til MyISP, se egen artikkel om dette.

1. 1.

Etter du har logget på MyISP, velg det aktuelle domenet fra "Dine domener" eller "Domener og tjenester"

2. 2.

Klikk på knappen "Generer nytt passord" for å lage nytt passord på hovedbrukeren for webhotellkontoen

3. 3.

Du får frem det nye passordet som er satt på webhotellkontoen. Dette er passordet som gjelder for cPanel, databasepålogging og FTP. Det går ca 15 minutter før passordet er oppdatert på serveren. Du ser på skjermbildet estimert tid for når passordet vil være oppdatert

4. 4.

Dersom du ønsker å følge med på status for oppdateringen mot server må du ikke lukke websiden. Du kan da trykke på "Oppdater status"-knappen for å sjekke om passordbyttet er gjennomført på serveren

5. 5.

Når passordbyttet er gjennomført på serveren vil du få frem statusen "Behandlet" og dato/klokkeslett for når passordbyttet ble gjort