Vis FTP-brukernavn og server

Du må ha ditt brukernavn/passord til MyISP for å kunne se brukernavn og server til webhotellkonto/hovedkontoen for FTP. Om du ikke har ditt brukernavn/passord til MyISP, se egen artikkel om dette.

1. 1.

Etter du har logget på MyISP, velg det aktuelle domenet fra "Dine domener" eller "Domener og tjenester"

2. 2.

Klikk på knappen "Vis FTP-informasjon" for å vise brukernavn og server

3. 3.

Du får frem brukernavnet og serveren for webhotellkontoen. Dette er brukernavnet gjelder for cPanel, databasepålogging og FTP for det aktuelle domenet. Om du trenger nytt passord til FTP-kontoen, se egen artikkel for hjelp