Bestille tilleggstjeneste til webhotell

For å bestille en tilleggstjeneste på ditt webhotell må du være pålogget MyISP.

1. 1.

Etter du har logget på MyISP, trykk på menyvalget "Domener og tjenester"

2. 2.

I domenelisten klikk på domenet du ønsker å bestille tilleggstjeneste for

3. 3.

Trykk på knappen "Bestill tilleggstjenester"

4. 4.

Klikk på "Bestill"-knappen for den tilleggstjenesten du ønsker å aktivere på ditt webhotell

5. 5.

Tjenesten vil legges til og aktiveres. Enkelte tilleggstjenester legges til manuelt og du vil da få beskjed om dette. Manuell aktivering tar normalt 12-24 timer og du får en epost med bekreftelse når tilleggstjenesten er aktivert