Logg på cPanel for webhotelladministrasjon

Pålogging til cPanel for administrasjon av din webhotellkonto gjør du via vårt kundesystem MyISP. På domener med webhotell vil du finne et icon som heter "Administrasjonspålogging" som automatisk logger deg på cPanel for det aktuelle domenet.

Pålogging til cPanel fra MyISP

1. 1.

Logg på MyISP.
    Vi har egne artikler dersom du trenger hjelp med pålogging til MyISP eller om du har glemt passordet til MyISP

2. 2.

Velg det aktuelle domenet under "Domener og tjenester" eller "Dine domener og tjenester"

3. 3.

Klikk på iconet "Administrasjonspålogging"

4. 4.

Du er pålogget cPanel og kan administrere din webhotellkonto

Pålogging til cPanel fra dittdomene.no/cpanel

Gå til adressen dittdomene.no/cpanel i din nettleser

Logg inn med ditt brukernavn (mwhXXXX) og passord