Opprette nytt NORID objekt

For å opprette et nytt NORID objekt må du være pålogget MyISP.

1. 1.

Før musepekeren over menyvalget "Domener og tjenester" og velg undermenyen "NORID objekter"

2. 2.

Klikk "Avanserte valg"-knappen nederst på siden

3. 3.

Dersom du har opprettet objekter tidligere vil disse vises i en liste. Nederst i listen, velg knappen som passer til det objektet du skal opprettet

4. 4.

Fyll ut skjemaet som kommer frem og trykk "Opprett objekt"-knappen for å registrere objektet

5. 5.

Enkelte typer objekt kan kobles mot andre allerede eksisterende objekt. Disse feltene har en "Sjekk objekt"-link og du kan benytte denne linken for å sjekke at objektet du har skrevet inn faktisk eksisterer

6. 6.

Du vil få en grønn hake bak objektnavnet dersom objektet blir akseptert. Feltet låses også for endring. Dersom du skal endre til et annet objekt, må du bruke "Endre objekt"-linken og skrive inn objektnavnet på nytt

7. 7.

Du får en bekreftelse dersom all informasjon er korrekt og objektet er blitt sendt til NORID for opprettelse. Grunnet manuell behandling hos NORID kan det gå 1-3 virkedager før du får et svar tilbake med objektnavnet til det nye objektet