Jeg vil benytte navnservere som ikke finnes hos NORID

For å opprette navnservere hos NORID må du være pålogget MyISP.

1. 1.

Etter du har logget på MyISP, velg "NORID objekter" under menyen "Domener og tjenester"

2. 2.

Trykk på knappen "Avanserte valg" nederst på siden

3. 3.

Klikk "Opprett navnserver"

4. 4.

Fyll ut feltene.
    Vertsnavn: Her fyller du ut servernavnet på navnserveren som skal opprettes
    IP-adresse: Feltet trenger kun å fylles ut når du oppretter en navnserver som ender på .no
    Kontaktpersonobjekt: Om du allerede har et kontaktpersonobjekt hos NORID, fyll inn dette. Alternativt kan vårt objekt MH17R-NORID benyttes her

5. 5.

Klikk "Sjekk objekt" for å verifisere Kontaktpersonobjektet

6. 6.

Klikk "Opprett objekt" for å sende registreringen til NORID

7. 7.

Du får en bekreftelse på at meldingen er sendt. Navnserveren er opprettet hos NORID

Dette må gjøres for hver navnserver du ønsker å registrere. Du vil se status på registreringen under "Domener og tjenester" og skillearket "NORID objekter".