Endre/oppdatere et NORID objekt

For å opprette et nytt NORID objekt må du være pålogget MyISP.

1. 1.

Fra hovedsiden til MyISP klikker du "Domener og tjenester"

2. 2.

Klikk på skillearket "NORID objekter"

3. 3.

Klikk "Avanserte valg"-knappen nederst på siden

4. 4.

Du får opp en liste over de objekt du har lov til å endre/oppdatere. Dersom objektet du ønsker å endre ikke finnes i listen, kontakt oss for å få lagt objektet til på din liste over godkjente objekt. Bak objektet du ønsker å endre/oppdatere, klikk "Rediger"-knappen

5. 5.

Nåværende informasjon på objektet hentes frem. Oppdater feltene og trykk "Rediger objekt"-knappen for å lagre endringene

6. 6.

Du får en bekreftelse dersom all informasjon er korrekt og objektet er blitt sendt til NORID for endring. Grunnet manuell behandling hos NORID kan det gå 1-3 virkedager før du får et svar tilbake