Autorisasjonskode / auth-code ved flytting av domener til MyWebhost

.no

Ved flytting av .no-domener sendes det ut en epost til den registrerte administrative kontakten på domenet. Denne eposten inneholder en unik link som må benyttes for å godkjenne flyttingen.

Andre domenetyper

For å kunne flytte et domene trengs det ofte en autorisasjonskode fra din nåværende registrar. Om dette trengs for ditt domene er det angitt i velkomstmeldingen.

Etter at du har gjort en bestilling på våre nettsider, må du legge inn autorisasjonskoden du får fra din nåværende registrar i vårt system. For å kunne gjøre dette må du være pålogget MyISP.

1. 1.

Fra hovedsiden til MyISP klikker du "Bestillinger"

2. 2.

I listen "Fullførte bestillingen" har en bestilling som vi trenger autorisasjonskode for statusen "Venter på autorisasjonskode". Når bestillingen har denne statusen, klikk på linken med b

estillingsnummeret du ønsker å registrere inn autorisasjonskode for

3. 3.

Fyll inn autorisasjonskoden du har fått fra din nåværende registrar. Trykk "Start flyttingen"

4. 4.

Registrering av autorisasjonskoden bekreftes. Flyttingen vil startes