Autorisasjonskode / auth-code ved flytting av domener bort fra MyWebhost

Ved flytting av et domene til en annen registrar trengs en autorisasjonskode / auth-code / auth-info for å godkjenne flyttingen. For å hente ut autorisasjonskoden / auth-code for ditt domene må du være pålogget MyISP.

1. 1.

Velg det aktuelle domenet under "Domener og tjenester" eller "Dine domener og tjenester"

2. 2.

Klikk på "Mer"-knappen

3. 2.

Klikk på knappen "Flytt domenet"

4. 3.

Autorisasjonskoden som trengs for å godkjenne flyttingen vises

5. 4.

Dersom autorisasjonskoden ikke vises, kan dette komme av at det er et utestående beløp på kundeforholdet. Autorisasjonskoden vises kun når alle fakturaer er registrert betalt