Hvordan oppdaterer jeg eierinformasjonen / WHOIS på et domene?

For å oppdatere eierinformasjonen for ditt domene må du være pålogget MyISP. Det er den til enhver tid registrerte eierinformasjonen som også vises i WHOIS for domenet.

1. 1.

Velg det aktuelle domenet under "Dine domener" eller "Domener og tjenester"

2. 2.

Klikk på skillearket "Domeneeier"

3. 3.

Oppdater ønsket informasjon. Enkelte domenenavn kan ha restriksjoner i hva som kan oppdateres, du vil få feilmelding ved oppdatering dersom visse endringer ikke er tillatt. Lagre endringer ved å trykke på "Utfør endringer"