Hvordan oppdaterer jeg eierinformasjonen / WHOIS på et .no domene?

For å oppdatere eierinformasjonen for ditt domene må du være pålogget MyISP. Det er den til enhver tid registrerte eierinformasjonen som også vises i WHOIS for .no-domener.

1. 1.

Velg det aktuelle domenet under "Dine domener" eller "Domener og tjenester"

2. 2.

Klikk på skillearket "Domeneeier"

3. 3.

Du kan oppdatere både informasjonen om juridisk eier og organiasjonen domenet er registrert på. Se veiledningene under for detaljer

Oppdatere informasjon for juridisk personobjekt

1. 1.

Oppdater ønsket informasjon i feltene under "Juridisk personobjekt"

2. 2.

Klikk på "Utfør endringer" for å oppdatere informasjonen hos NORID. Informasjonen oppdateres umiddelbart

Endre navn på juridisk personobjekt

1. 1.

Klikk på "Endre kontaktperson"

2. 2.

Fyll ut feltene med ønsket informasjon

3. 3.

Klikk på "Endre kontaktperson" for å oppdatere informasjonen hos NORID. Informasjonen oppdateres umiddelbart

Oppdatere informasjon for Organisasjonsobjekt

1. 1.

Oppdater ønsket informasjon i feltene under "Organisasjonsobjekt"

2. 2.

Klikk på "Utfør endringer" for å oppdatere informasjonen hos NORID. Informasjonen oppdateres umiddelbart

3. 3.

Ønsker du å endre hvilken organisasjon domenet tilhører, må du utføre et eierskifte