Bestille websideovervåking - MyWatchdog

For å bestille websideovervåking som en tilleggstjeneste på ditt webhotell må du være pålogget MyISP.

1. 1.

Etter du har logget på MyISP, trykk på menyvalget "Domener og tjenester"

2. 2.

I domenelisten klikk på domenet du ønsker å bestille websideovervåkning for

3. 3.

Trykk på knappen "Bestill tilleggstjenester"

4. 4.

Klikk på "Bestill"-knappen for tilleggstjenesten "MyWatchdog". Dersom tjenesten ikke vises i listen er den ikke tilgjengelig som en tilleggstjeneste for produktet som er aktivt på domenet

5. 5.

Tjenesten legges til og administrasjonssiden for domenet lastes på nytt. Du vil se at det har kommet noen ekstra menyvalg for tjenesten

Se egen artikkel for administrasjon av MyWatchdog.