Administrasjon av MyWatchdog - websideovervåking

For å bestille websideovervåking som en tilleggstjeneste på ditt webhotell må du være pålogget MyISP.

1. 1.

Etter du har logget på MyISP, trykk på menyvalget "Domener og tjenester"

2. 2.

I domenelisten klikk på domenet du ønsker å administrere

3. 3.

Innstillingene for MyWatchdog finnes under overskriften "MyWatchdog". Du kan justere innstillinger for varsling, se varslingslogg og be om fjerning av skadevare

Endre innstillinger for varsling

1. 1.

Klikk på iconet "Innstillinger for varsling". Nåværende innstillinger vises

2. 2.

Juster varsling etter eget ønske. Du kan velge mellom varsling til e-post, SMS eller som en post til en Twitter-profil. Trykk "Lagre" for å lage eventuelle endringer

3. 3.

Etter at du har gjort dine endringer kan det gå opptil 24 timer før varslingsinnstillingene er oppdatert i systemet for websideovervåking

Be om fjerning av skadevare

1. 1.

Klikk på iconet "Be om fjerning av skadevare". Les teksten nøye

2. 2.

Bekreft informasjonen og at du ønsker at vi skal fjerne skadevare som er identifisert på websiden

3. 3.

Du får bekreftelse om at en sak er opprettet. Fjerning av skadevare utføres mandag - fredag i tidsrommet 08:00 - 20:00 EST (Eastern Standard Time). Fjerning av skadevare tar normalt 4-24 timer i denne tidsperioden