Registrere/flytte domene opprettet på partnerkonto

Før et domene kan registreres eller flyttes må domenet opprettes på partnerkontoen via WHM. For informasjon om hvordan man oppretter et domene/konto i WHM, se veiledning på http://docs.cpanel.net/twiki/bin/view/AllDocumentation/WHMDocs/WebHome

1. 1.

Etter du har logget på MyISP, klikk "Bestillinger" i menyen

2. 2.

Klikk på "Ny bestilling"

3. 3.

Velg alltid produktet "MyPartner domene" for registrering eller flytting av domener opprettet på en partnerkonto

4. 4.

Bekreft produktvalget

5. 5.

De videre stegene i bestillingen er forskjellige basert på hvilken domenetype som bestilles. Følg videre veiledning på bestillingssidene