Installasjonshjelp - Windows klient

Følg veiledningen under for å installerer og angi automatisk oppstart av Windows-klienten for dynamisk oppdatering av en DNS-sone.

1. 1.

Last ned Windows-klienten, du finner link nederst på denne siden. Velg "Lagre" når nettleseren spør om nedlasting av filen

2. 2.

Når filen kjøres kan du få et varsel om at filen ikke er signert / ikke lastes ned ofte. Velg "Handlinger"

3. 3.

Velg "Flere alternativer"

4. 4.

Velg "Kjør likevel"

5. 5.

Klikk "Next" på første bildet

6. 6.

Sjekk at programmet blir installert på ønsket plassering og klikk "Next"

7. 7.

Bekreft installeringen ved å trykke "Next"

8. 8.

Trykk "Close" når bekreftelse på installasjon vises

9. 9.

Programicon lagres på skrivebordet og på Start-menyen. Start programmet

10. 10.

Når programmet kjøres vises MyWebhost-logoen i menylinjen. For å åpne innstillingene klikker du på iconet

11. 11.

Angi URLen du har fått fra MyISP og skriv inn ditt brukernavn (e-postadresse) og passord til MyISP. Angi ønsket oppdateringsfrekvens og trykk "Lagre" for å lagre informasjonen. Programmet vil nå hente URLene på angitt intervall og IP-adressen på sonen vil oppdateres

Automatisk start av klienten

Installasjonsprogrammet vil automatisk aktivere start av programmet ved oppstart av maskinen hvor klienten er installert.