Installasjonshjelp - Mac klient

Følg veiledningen under for å installerer og angi automatisk oppstart av Mac-klienten for dynamisk oppdatering av en DNS-sone.

1. 1.

Last ned Mac-klienten fra linken nederst på denne siden. Normalt blir filen lagret i "Nedlastinger"

2. 2.

Kjør filen "MyDNS.pkg" for å installere klienten

3. 3.

Klikk "Fortsett" på første bildet

4. 4.

Sjekk at programmet blir installert på ønsket plassering og klikk "Fortsett"

5. 5.

Du må verifisere installeringen ved å taste inn et administrator-passord på din Mac

6. 6.

Klienten installeres

7. 7.

Trykk "Lukk" når bekreftelse på installasjon vises

8. 8.

I "Programmer" vil du finne et program som heter "MyDNS". Dobbeltklikk for å åpne programmet

9. 9.

Når programmet kjøres vises MyWebhost-logoen i menylinjen. For å åpne innstillingene klikker du på iconet

10. 10.

Angi URLen du har fått fra MyISP og skriv inn ditt brukernavn (e-postadresse) og passord til MyISP. Angi ønsket oppdateringsfrekvens og trykk "Lagre" for å lagre informasjonen. Programmet vil nå hente URLene på angitt intervall og IP-adressen på sonen vil oppdateres

Automatisk start av klienten

Som standard vil ikke Mac-klienten starte når maskinen startes.

Om du ønsker at klienten skal lastes automatisk for å alltid oppdatere adressen gjør du følgende:

1. 1.

Velg "Systemvalg" under eple-menyen

2. 2.

Velg "Brukere og grupper" under "System"

3. 3.

Klikk "Påloggingsobjekter"

4. 4.

Klikk "+"-knappen under listen over programmer som startes automatisk ved pålogging

5. 5.

Naviger deg frem til "Programmer" og marker applikasjonen "MyDNS". Trykk "Legg til"

6. 6.

Programmet "MyDNS" vises i listen. Dette programmet vil nå lastes hver gang den aktive brukeren logger på maskinen